De docenten

Piero D'Augusta - docent Italiaans 

Mijn naam is Piero D'Augusta en ik kom ook uit Augusta (een stadje aan de ionische kust van Sicilië).Sinds 2010 woon en werk ik in Amsterdam als docent Italiaans. In de afgelopen jaren heb ik al aan vele studenten les gegeven in de Italiaanse taal in verschillende instituten in Amsterdam en Haarlem. Met mijn achtergrond in architectuur en passie voor de Italiaanse taal, zorg ik voor een enthousiasme voor het Italiaans bij mijn studenten. 


Ik heb een brede ervaring in lesgeven aan diverse studenten, van beginners tot gevorderden, individueel en aan groepen. Ik geef les in grammatica en conversatie, en voor verschillende doelen. Je kunt bijvoorbeeld lessen komen volgen om je voor te bereiden voor een examen, of gewoon omdat je het leuk vind om op vakantie Italiaans te kunnen spreken. Ook verzorg ik lesprogramma’s voor het bedrijfsleven. In 2016 heb ik mijn Ditals certificaat gehaald en heb ik mijn taalschool Augusta taal opgericht. Mijn passie voor de uitwisseling van verschillende culturen bracht mij ertoe om deze school te beginnen!

Tina Bondi - insegnante di Inglese 

Ciao sono Tina originaria di Boston, al momento vivo a Siracusa, una bella città sulla costa orientale della Sicilia.  Sono madrelingua inglese ed anche fluente in italiano. Insegno inglese da molti anni, ho anche  viaggiato e lavorato in UK, Irlanda e Spagna.

Sono un'insegnate appassionata ed entusiasta con un background multiculturale, pongo particolare attenzione alla creatività e comunicazione. Infatti possiedo un'ampia esperienza con studenti di diverse fascie d'età e conosco diverse metodologie di insegnamento e strumenti e-learning in modo da poter sviluppare lezioni interattive e comunicative. Svolgo lezioni per tutti i livelli dall'A1 al C2 e posso aiutarti al conseguimento di certificazioni ufficiali di lingua inglese.  

 

 

 

 

 

Peter van IJperen - docent Nederlands

Peter van IJperen is ruim 12 jaar actief in het onderwijs en heeft ervaring opgedaan in verschillende landen. Tussen 2005 en 2010 gaf hij les bij de vakgroep Interdisciplinaire Studies van de Universiteit van Amsterdam. In de jaren daarna heeft hij Nederlands en Engels onderwezen in Colombia, Bulgarije en Italië. Sinds 2017 woont en werkt hij weer in Nederland en geeft Nederlands bij diverse taalscholen in Amsterdam (o.a. Taalboost en Nedles) en online. Hij heeft een master in Sociologie (Universiteit van Amsterdam & Humboldt Universiteit Berlijn) en is gecertificeerd docent Engels (diploma: Cambridge Delta). Momenteel volgt hij het traject Certificaat Competent Docent NT2 (Nederlands als tweede taal) en hoopt dit in september 2018 af te ronden.